Ознака: Реина

Меѓународен фудбал

Реина: Најдоброто од мене допрва доаѓа

Голманот на Ливерпул потенцира дека неговите добри партии доаѓаат, со оглед на тоа дека е тежок период на почетокот од сезоната. Во последно време се пренесуваа разни шпекулации околу заминување […]