Ознака: рекорди

Видео Издвојуваме Интервјуа Политички партии

Филип Петровски: Мицкоски со криминалци и бандити сака да остане на тронот!

Емисија која руши рекорди по гледаност на интернет. Филип Петровски во неделата беше по втор пат гостин на Васко Ефтов во последните месец дена. Првата емисија која може да ја […]

Вести Македонија

Македонија се гуши вечерва, насекаде низ државава е измерено огромно загадување

Македонија се гуши вечерва, насекаде низ државава е измерено огромног загадување. Како што може да се види од бројките загадувањето е по 6 и повеќе пати поголемо од дозволеното. Некој […]

Фото

Ова се најневеројатните човечки аномалии во светот!

Ви претставуваме некои од најпознатите неверојатни аномалии во човечката анатомија кои можат да се сретнат на планетата.Јоандри Ернандес Гаридо, кого го нарекуваат „Мистер 24“, има шест прсти на секоја рака […]