Ознака: РЕК БИТОЛА

Вести

АД ЕЛЕМ: Ископот во РЕК Битола се одвива непрекинато

Ископот во РЕК Битола се одвива непрекинато, а СДСМ не ја познава материјата, се вели во реакцијата на АД ЕЛЕМ на денешната изјава на пратеникот Васко Ковачевски од СДСМ.АД ЕЛЕМ информира дека се работи за […]

Вести

АД ЕЛЕМ: СДСМ ги ветуваат и копираат проектите на кои посветено работиме во изминатите години

СДСМ изгледа ја промени стратегијата во однос на енергетските прашања. Ако во минатото се обидуваа да манипулираат со тези во однос на енергетските политики за дневно политички потреби, сега започнаа […]

Политички партии

ОК ВМРО-ДПМНЕ Битола до СДСМ: Оставете ги надлежните институции да си ја вршат својата работа

СДСМ уште еднаш покажува дека е во очај, целосно се безидејни и затоа по кој знае кој пат се навраќаат на некрофилската и деструктивна политика и се обидуваат да злоупотребуваат […]