Ознака: Република Кореја

Вести

Учество на семинар за олеснување на трговијата во Република Кореја

Во периодот од 29 август до 1 септември 2016 година, делегација на Царинската управа на Република Македонија учествуваше на Семинар на тема „Олеснување на трговијата и Дигиталната Царина” во организација […]