Ознака: ресторан „Meissl & Schadn“

Кулинарство

Шеф на угледен австриски ресторан открива како да направите оригинална виенска шницла

Шеф на кујна од еден угледен виенски ресторан „Meissl & Schadn“, Југен Гешвендер, открил неколку трикови со чија помош секогаш ќе направите оригинална виенска шницла. Југен наведува дека виенската шницла […]