Ознака: реформатори

Uncategorized

Богданов реформаторот го даде одговорот до наивните и до клиентите. ДПМНЕ на Мицко нема да бојкотира

Богданов реформаторот го даде одговорот до наивните (поголем дел) и до клиентите (неколку илјади кои чекаат замислени и поделени функции сега кога ќе дојдеме на власт 🙂)!!! ДПМНЕ на Мицко […]

Вести

Д[р]еформаторска хипокризија

Реформаторите од ВМРО-ДПМНЕ повторно се мета на аналитичарот Милан Стефаноски. Новиот статус проследете го во прилог.  Според досегашниот статут ( за нив недемократски) тие биле нелигитимни и недемократски на своите […]

Вести

Стефаноски: Александар Михајловски, според денешниов пресс, ти си добар политичар колку што си добар правник

Откако „реформаторите“ од ВМРО-ДПМНЕ денес одржаа прес конференција аналитичарот Милан Стефаноски на својот фејсбук профил се обрати до Александар Михајловски. Објавата ви ја пренесуваме во целост.Александар Михајловски, според денешниов пресс, […]