Ознака: реченици

Љубов и секс

Реченици кои ќе го изнервираат секој маж

Жените сакаат многу да зборуваат, иако некогаш и добронамерно, сепак мажите некои реченици ги сфаќаат како навреда и напад. Прочитајте кои се тие.Биди машкоНема ништо понавредливо од ова за еден […]

Љубов и секс

Десет реченици кои мажите не сакаат да ги чујат во кревет од девојката. Број 7 е иритантна!

Несомнено, жените повеќе зборуваат од мажите. Овие пак можат да ги трпат, но до одредени граници, сè додека не слушнат некоја од следниве десет реченици.Следниве десет реченици практично ги излудуваат […]

Љубов и секс

Доколку сте сингл, ова се речениците кои мора да престанете да ги изговарате

Понекогаш е подобро да се биде сам, отколку во лошо друштво. Во секој случај, човекот е социјално суштество и секој еден од нас, длабоко во себе, сака да го помине […]