Ознака: рижото

Занимливости

НЕПОДНОСЛИВО СМРДЕШЕ КОГА МИ ГО СТАВИ ВО УСТА: Повраќав цела ноќ….

Битолчанка раскажа за своето необично искуство….Момчето ми правеше вечера во неговиот стан.  И за жал нема да ја паметам по добро. Се потрудил околу се-запалил свеќи, направил јадење, моето омиелно […]