Ознака: Рикелме

Меѓународен фудбал

Списокот на Нејмар за фудбалерите кои сака да ги види во Сантош

Се чини дека Бразилецот направи список на фудбалери кои планира да ги повика во Сантош до крајот на годината бидејќи по Робињо повик упати и до Рикелме. Талентираниот фудбалер на […]