Ознака: Рисот Ристе

Бавча

“БИДИ ХУМАН, СПОДЕЛИ РАДОСТ, ИЗРАДУВАЈ НЕПОЗНАТО ДЕТЕ!” – започнува нова хуманитарна акција со интересен коцепт!

Со цел за да се врати насмевката на некое детско лице, да се подигне свеста за тоа колку е важно да бидеме хумани, да си помагаме и да споделуваме радост: […]