Ознака: Ријалда Кадриќ

Сцена

ПОЧИНА МАРИЈА ОД „ЖИКИНА ДИНАСТИЈА“ – актерката ненадејно на 57-годишна возраст го напушти овој свет

Актерката Ријалда Кадриќ, позната по улогата на Марија од „Жикина династија“, почина ненадејно синоќа на 57-годишна возраст во Атина, каде живееше во последните години од нејзиниот живот. Веста за нејзината […]