Ознака: Роберт Будак

Црна хроника

Регионот во шок: Почина млад актер на 27-годишна возраст

Денес на само 27-годишна возраст почина хрватскиот актер Роберт Будак, чиј матичен дом беше хрватскиот театар. Минатата година прерано починатиот актер бил и награден за своите актерски способности. Зад себе во огромен […]