Ознака: Робин О Нил

Вести

Робин О Нил: Република Македонија уште од самиот почеток се соочува со непријателство од соседните држави

-Република Македонија беше единствениот дел од поранешна Југославија кој се движеше кон независност сосема мирно. Тоа беше големо достигнување во време кога Македонија се наоѓа под голем притисок од поголемите […]