Ознака: родителите збунети

Македонија

Родителите збунети, наставниците под притисок – ќе заѕвони ли утре за прв училишен час?!

Ќе тргнат ли првачињата утре на училиште?! Одговорот на ова прашање родителите го бараат на социјалните мрежи бидејќи немаат конкретни информации од училиштата. На некои училишни згради е истакнато дека […]