Ознака: роднини

Живот

Братучедите ни се дар од семејството и големи пријатели кои не ги избираме

Братучедите се луѓето во нашиот живот кои ни стануваат добри пријатели, а кои не ги бираме како останатите пријатели. Со нив, уште од детството се смееме многу, уживавме и го […]

Коментари

Можниот резултат на Мицкоски и ДПМНЕ на претседателските избори

Доколку детално ги следиме состојбите во Македонија ќе водиме дека на државата не и оди баш најдобро. Лажните ветувања на СДСМ излегоја како балони, безбедноста, промената на името, закон за […]

Коментари

Курир на Мицковски ја билда Силјановска отворено, пусти Влатко

Без преседан е билдањето на Силјановска за кандидат на „Белата палата“. Перењето мозоци е пуштено на најјако. Па некаква листа се претставува како дефинитивен знак дека интелигенцијата е зад Гордана, […]

Сцена

Погледнете кој познат пејач ѝ е братучед на покојната Ксенија Пајчин!

Братучедот  Ксенија исто така го носи презимето Пајчин, но  ретко кој го  знае неговото  вистинско име.Ретко кој  знае дека покојната оејачка Ксенија Пајчин била братучетка на познат  пејач по  народна […]