Ознака: рома

Меѓународен фудбал

Шеикот Ал Штеф ќе инвестира во Рома

Фудбалскиот клуб Рома соопшти дека постигнал договор за соработка со шеикот Адел Ареф ал Кадуми ал Штефи, кој треба да стапи на сила во наредните недели.Италијанските медиуми претходните денови пишуваа […]

Меѓународен фудбал

Јорданец сака да инвестира во Рома

Неименувани арапски инвеститори биле подготвени да станат малцински сопственици на фудбалскиот клуб Рома.Извесен бизнисмен од Јордан, според италијанските медиуми, бил подготвен да откупи 40 отсто од акциите на Рома, кои […]