Ознака: Рој Хоџсон

Меѓународен фудбал

Хоџсон со предлог: Пријателски пенали

Селекторот на Англиската Фудбалска репрезентација даде предлог кој се однесува на воведување на нов модел на пријателските натпревари. Рој Хоџсон предлага да се изведуваат пенали како правило и кога се […]