Ознака: РСБСО

Вести

Поголема соработка помеѓу РСБСП и АСО за побезбеден сообраќај

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) и Агенцијата за супервизија на осигурување (АСО) денеска потпишаа меморандум за партнерство и соработка и заедничко дејствување.Предмет на заедничка соработка ќе […]