Ознака: рузмарин

Живот

Оваа билка ја имате во својот дом, а не сте ни свесни дека со неа може да излечите ќелавост, реума и уште низа други болести…

Станува збор за рузмарин, кој го успорува стареењето, одличен антиоксиданс, го подобрува крвотокот и циркулацијата…Може да го користите за лекување на главоболка, за подобрување на меморијата и стимулација на растот […]

Живот

Оваа билка ја имате во својата градина, а не сте свесни дека може да излекува ќелавост!

Многумина не се упатени во нејзините здравствени својства, но таа нашироко се користела и од страна на древните грци. Во прашање е рузмаринот, и повторно станува популарен во алтернативната медицина.Многумина […]