Ознака: руска медицина

Живот

Руска медицина: Заразените од корнавирусот треба да се хранат вака!

Оние заразени со Ковид-19 треба да се придржуваат кон режимот на исхрана како во случај на гастритис, препорака на експерти од Руската воена медицинска академија Киров. Лекарите укажуваат дека во […]

Живот

Едноставен и ефикасен рецепт за регулирање на КРВНИОТ ПРОТИСОК и ЈАКНЕЊЕ НА ИМУНИТЕТОТ

Овој едноставен и неверојатно ефикасен рецепт на руската традиционална медицина ќе направи вашиот зголемен крвен притисок да го доведете во границите на нормалата и значително да го зголемите имунитетот.- земете […]