Ознака: Рускиот центар

Вести

Рускиот центар при УКИМ доби донација од 1.100 книги од Фондот „Руски мир“

Висока делегација од Фондот „Руски мир“ денеска на Рускиот центар при Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ во Скопје му предаде донација од 1.100 книги.  Во присуство на заменик министерот за […]