Ознака: руски

Вести

Руски спасувачи доаѓаат да помогнат во Македонија

Руски спасувачи доаѓаат да помогнат во Македонија„Тим од 20 спасувачи од руско-српскиот хуманитарен центар во Ниш пристигнаа во Македонија за да помогнат во расчистувањето по поплавите во најтешко погодените подрачја“, […]

Фото

Руски велосипед: Дупло поиздржлив од новите

Го расчистувавте подрумот? Ви останале работи уште од времето кога сте граделе куќа? Не ги фрлајте старите работи, тие се многу поиздржливи од новите.  Го расчистувавте подрумот? Ви останале работи […]

Видео

Видео: Пијан руски рудар

Кога во една реченица ќе ги врземе зборовите руски и пијан, тоа е гаранција за добар хумор. Ситуацијата е следна. Несреќа се случила во рудник во Русија, по што во […]