Ознака: русокоси

Вицотека

Се возат две русокоси во фиќо…

Се возат две русокоси во фиќо…Фиќото почнало да трокира.Едната русокоса ја отвора хаубата:- Па ти немаш мотор!Другата отвора позади.- Уф, еве резервен!Фиќото почнало да трокира.Едната русокоса ја отвора хаубата:- Па […]

Љубов и секс

Бринетите се најдобри во КРЕВЕТ, а русокосите се склони на изневерување!

Три четвртини од жените и 63% од мажите кои учевствувале во анкета, ги откриле нивните сексуални навики и ставовите поврзани за спротивниот пол.Бринетите се најдобри љубовници, фантастични се во кревет, […]