Ознака: саботажа

Коментари

Цел живот градиме пруга кон Бугарија, а како тргнало ќе ни треба уште два животи

Така некако. Цел живот градиме пруга кон Бугарија, а како тргнало ќе ни треба уште два животи… Далечната 1994, значи пред скоро 25 години или четврт век се градеше истава пруга […]

Сцена

Кралска САБОТАЖА: Како Камила водеше тајна кампања против Кејт Мидлтон

Кога 68-годишната Паркер Баулс ја запозна сега веќе 34-годишната Мидлтон, која тогаш беше девојка на принцот Вилијам за време на студирањето на Универзитетот Сент Ендјус, изјави дека „и обрнува особено […]