Ознака: салама

Фото

Што е месечина а што салама?

Пред интернет заедницата се најде една необична задача: да ја пронајдете Месечината помеѓу саламите…Твитерџијата Теракубо Маширо од Јапонија, осмислил игра во време на полн месец во текот на летната долгодневница, […]