Ознака: самоубила

Црна хроника

Жена на познат спортист се самоубила на медениот месец

Аби Емет само две недели по свадбата додека била на меден месец се самоубила. Нејзиниот сопруг 43-годишниот Шон Емет е поранешен професионален тркачки возач на мотори. Тие биле на меден […]

Занимливости

Се самоубила затоа што имала 50 оргазми на ден

Поради полово пореметување кое го имала Гретчен (39) од Флорида, таа постојано чувствувала генитално возбудување кое можела да го смири само со долги мастурбации. Очајна поради ова пореметување, денес таа […]