Ознака: САН ЛОРЕНЦО

Меѓународен фудбал

ВИДЕО-Неверојатна преработка: „Despacito“ испеана од илјадници луѓе во навивачка верзија и со трубачи

Несомнено е дека „Деспасито“ стана можеби и најголем светски хит во последниов период, имавме видено секакви инструментални преработки, а има и навивачка верзија придружена со трубачи.Хитот на Луис Фонси и […]