Ознака: Сара Ристеска

Сцена

Марија Шерифовиќ за македонската кандидатка во „Ѕвездите на Гранд“: „Твоето пеење звучеше како „парење на мачки“

Во последната емисија на регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ настапуваа и двајца македонски претставници. Марио Арангеловски кој е под менторство на Јелена Карлеуша и помина во следниот круг и […]