Ознака: САШО ГИЛЕВСКИ-КАЧО

Вести

СВЕДОШТВО НА САШО ГИЛЕВСКИ-КАЧО, ПРЕЖИВЕАН КАЈ ВЕЈЦЕ. ГОРЕА КАКО СВЕЌИ

Битолскиот бранител кој го преживеа нападот, раскажува за масакрот во 2001 година. Го чекам денот кога вистината за масакрот во Вејце ќе се дознае и убијците ќе бидат изведени пред […]