Ознака: Светлана Цеца Величковиќ

Сцена

Заборавени љубови: Првата љубов на Цеца кому му посвети еден од своите најголеми хитови

Љубовта помеѓу тогаш популарниот фудбалер на белградска “Црвена Звезда“, Владан Лукиќ (кој со “Звезда“ освои европска и светска титула) и перспективната пејачка Светлана Цеца Величковиќ почна уште во далечната 1989 […]