Ознака: светската прослава

Македонија

На покана од претседателот Макрон претседателот Иванов оди на прослава во Париз

На покана од францускиот претседател Емануел Макрон, нашиот претседател Ѓорге Иванов, во недела во Париз ќе учествува на светската прослава посветена на одбележувањето на 100-годишнината од завршувањето на Првата светска […]