Ознака: Светски македонски конгрес

Издвојуваме

Ченто за претседател на СМК!

Со внимание го прочитав предлогот и иницијативата во кој предлог се споменува моето име за нов Претседател на Светскиот Македониски Конгрес. Со оглед на моменталната политичка ситуација во нашата татковина, […]

Вести

Груевски: И кога е лесно и кога е тешко, местото на политичарот е меѓу народот!

Македонија не е ослободена ниту пак изградена од страв, напротив од сопствени залагања, од сопствени сили, сопствен труд, сопствени жртви и силен стремеж за слобода. Победата, слободата, напредокот, развојот и […]