Ознака: Светски туризам

Вести

Светскиот туризам со најголем пад во историјата, за опоравување потребни неколку години

За светскиот туризам 2020 година е најлошата година во историјата со пад на меѓународните туристички пристигнувања за 74 проценти или околу милијарда помалку отколку во 2019 година, а континуираните ограничувања […]