Ознака: свиркач

Издвојуваме

Реакција на текстот за Свиркачот преку Фејсбук до ПУЛС24

Ќе ја објавиме во целост реакцијата. Како што нагласивме имавме маил од свиркачи, каде што беа споменати луѓето што подолу реагираат. Во духот на еднаков пристап ги објавуваме и нивните […]

Избор на уредникот

Свиркач: Главна операција изминатиот период е т.н „Македонски Екстремизам“

До нашиот службен меил стигна текст од свиркач. Решивме да објавиме целосно. Јавноста сама ќе донесе заклучок за материјалот. *** Јас сум вработен во Управата за Безбедност и Контраразузнавање од […]