Ознака: свои предлози

Македонија Политички партии

Села не прифаќа комисија за помирување-бара договор за помилување!?!

Зијадин Села, лидерот на Алијансата на Албанците денес изјави дека за нив не е прифатливо да се формира комисија за помирување и дека поединците кои ги направиле злоделата на 27 […]