Ознака: Св. апостол Тома

Живот

Денеска е Св. апостол Тома

Свети апостол Тома е познат меѓу народот по неговото неверување, но на малку луѓе им е јасно дека се работи за сомнеж во воскреснатиот Христос како Спасител. Во личноста на […]