Ознака: Св. Василиј Острошки

Сцена

Овој детаљ воодушевува: На српската пејачка прво и почина мажот, а сега остана бремена на 41 година

Пејачката Гога Секулуќ која го чека своето прво дете на 41 година со нејзиниот избраник Урош Домановиќ реши да ја стави кариерата во мирување. Иако е во шестиот месец од […]