Ознака: СДСМ

Издвојуваме

Црвенковски ги дисциплинира непослушните

Се чини дека СДСМ, односно Црвенковски наспроти локалните избори полека, но сигурно го губат својот фокус. Наместо активноста да се насочи кон политичкиот конкурент, таа е насочена кон неистомислениците во […]