Ознака: Себастијан Телфер

Кошарка

Кај поранешната НБА ѕвезда пронајдено оружје

Себастијан Телфер, се уште активен американски кошаркар, е уапсен откако го застанала полицијата.Телфер, кој од 2004 до 2015 година играше во НБА лигата за повеќе клубови, со 18 годишен пријател […]