Ознака: сексономија

Љубов и секс

Ненаспаноста го претвора мажот во секс-лудак!

Излегува дека хроничната ненаспаност кај мажите влијаe негативно врз сексуалното однесување, бидејќи најмногу им влијае врз ерекцијата.Ноќните птици или оние кои и да сакаат не можат да се наспијат целосно, […]