Ознака: сексуални партнери

Љубов и секс

Осум знаци дека во кревет сте вистински оган: Дали се наоѓате во нив !?

Понекогаш е тешко да се процени како се справуваме во кревет со партнерот, но овие осум знаци се показател за тоа каде сте на скалата за „снаодливост“ во сексот. Иако […]

Љубов и секс

Научници ја проценуваат идеалната бројка на партнери за жените и мажите

Жените не треба да имаат повеќе од 14 партнери за да не бидат сфатени како развратни, а мажите – 15 поранешни љубовници, пишува во „Дејли мејл“.Таблоидот наведува студија на сајтот […]