Ознака: сексуално преносливи болести

Љубов и секс

5 митови за кондомите во кои многумина сè уште веруваат

Презервативот или кондомот е контрацепциско средство со најраширена употреба.Освен заштита од несакана бременост, има голема улога и во спречување на ширење на сексуално преносливи болести. Но, иако денес се достапни […]