Ознака: секс на јавно место

Занимливости

Имале секс на плажа, па за малку ќе задушеле фока со тангата

На Нов Зеланд е пронајдена фока со црвена танга заврзана околу вратот. Фоката лесно можела да се задуши.  Еден од минувачите случајно приметил тажно младенче како се бори со нешто […]

Видео

Шокантно: Секс среде улица

Како да се наоѓаат сами во соба, а не среде прометна улица, изложени пред очите на бројни љубопитни луѓе, очигледно многу заљубен пар го имаа својот најдобар провод во кревет… […]