Ознака: секс

Живот Занимливости

Ме лечеше со „интимни односи“ додека маж ми чекаше надвор: Исповед на жена на која овој гатач и го уништил животот

Гатачите во Србија се служат со секакви методи да им „помогнат“ на напатените луѓе кои им се обраќаат, а пред се да ги наполнат своите паричници. Некои од нив имаат […]

Љубов и секс

Овие работи за сексот морате да ги знаете до 40-тата година

Можеби мислите дека знаете многу работи за сексот, но би било добро да си го проверите своето знаење.Без разлика на возраста, многу жени всушност знаат малку, но со текот на […]

Љубов и секс

ШТО МИСЛИТЕ, дали постојат или не најдобрите години за врска?

Вистинската љубов не познава години, е изрека која ја слушнавме илјада пати, особено кога станува збор за парови кои имаат поголема разлика во годините, но науката не го поткрепува ова […]

Љубов и секс

Што забележуваат мажите за време на секс?

Повеќето жени се незадоволни од својот изглед, но ново истражување покажа дека во интимната атмосфера мажите се слепи за нивните недостатоци. Комплексите на некои жени се толку многу, што буквално […]