Ознака: село

Дестинации

Село на богаташи кое никој не смее да го напушти: „Доколку се отселите, губите сè“

Прашањето е како Хуакси, од сиромашно село станало тоа што е денес, а жителите за своето богатство никогаш не зборуваат и тоа се смета за тајна – тамошниот пристап на […]

Вести

Пожарот стигна до во селото Требовље, жителите се евакуираат

Надлежните институции потфрлија пред граѓаните останувајќи со денови глуви на апелите и повиците да се помогне во гаснењето на пожарот кој 10 дена беснее кај селото Требовље во близина на […]

Сцена

Дарко Лазиќ направил куќа на село, вложил 300.000 евра, а потоа следел шок!

Иако пеачот планирал за своето семејно царство во Срему извоил околу 200.000 евра, а куќата чинела околу  100.000 евра, а он дел од парите  е пренасочен на купувањето и опременувањето […]

Вицотека

Цветко забегал во некое село и прашува некоја бабичка…

Цветко забегал во некое село и прашува некоја бабичка:– Извинете, има ли во селово некоја туристичка атракција?Цветко забегал во некое село и прашува некоја бабичка:– Извинете, има ли во селово […]

Живот

Девојка од село бара маж кој би работел и живеел со неа: Таа за возврат го нуди ОВА!

Ветува дека ќе бидам добра жена, дека ќе готви секој ден и спрема, само стоката и останатите животни мораат да бидат нахранети.Сајтот „Објави Онлајн“, цитира интересна порака за која не […]

Живот

Девојка од село бара маж кој би работел и живеел со неа: Таа за возрат го нуди ова!

„Ветувам дека ќе му бидам добра жена, и дека ќе му готвам секој ден и ќе чистам, само живината мора да биде средена“.Интернет страната „Објави Онајн“ цитира интересен оглас, за […]

Занимливости

Ова село крие страшна тајна: Скоро сите жени се вдовици, но има уште нешо пострашно!

Мало населено место, покрај Смедерево во Србија, веќе два века го носи називот Вдовици. Во него има во просек 130 вдовици, на 2000 жители.Иако ова место се труди да биде […]