Ознака: семинар

Издвојуваме

Не биди девојка, биди алфа девојка!

Семинар наменет за понежниот пол, на истиот пријавувањето е во тек и местата се ограничени. Насилството врз жените претставува сериозна повреда на човековите права што феноменолошки се манифестира како резултат на […]

Вести

Учество на семинар за олеснување на трговијата во Република Кореја

Во периодот од 29 август до 1 септември 2016 година, делегација на Царинската управа на Република Македонија учествуваше на Семинар на тема „Олеснување на трговијата и Дигиталната Царина” во организација […]