Ознака: семки од сончоглед

Живот

Ја штитат кожата, го чуваат видот и не дебелеат: Можете да ги јадете овие семки во неограничени количини

Овие семки колку што се вкусни толку се и здрави Обично грицкаме семки онака по пат, несвесно, за да потрошиме време и да ги занимаваме рацете. Со оглед на тоа […]