Ознака: сепса

Живот

Се изгребала во бавчата и починала по 10 дена: Семејството преколнува да ги запомните нејзините симптоми

Луси Смит од Есекс починала на 44-годишна возраст откако се изгребала во бавчата и почнала да чувствува страшни болки. Ако ја откриела болеста на време, денес веројатно би била жива.По […]

Црна хроника

Почина мајка на две деца: Ја изгребала раката додека работела во градина, а потоа следел хорор!

Мајка на две деца починала од сепса 5 дена откако си ја изгребала раката додека работела во градината.Лусинда Смит, започнала да чувствува болка во рамото неколку дена откако си ја […]