Ознака: серџо роси

Вести

Ин мемориам: Почина славниот дизајнер на чевли Серџо Роси

Ин мемориам: Почина славниот дизајнер на чевли Серџо Роси Легендарниот дизајнер почина како последица на КОРОНАВИРУСОТ неколку дена откако беше хоспитализиран во Чезена, Италија. Утре, недела е прогласен за ден […]