Ознака: сетила

Живот

Тренинг што ги враќа сетилата за мирис и вкус по вирусот корона: Еве што да направите!

Првиот симптом на корона вирус е главно губење на чувството за вкус и мирис. Состојба позната во медицината како асоманија. Д-р Дејвид Росен, оториноларинголог од Џеферсон Здравје, објасни зошто се […]